(VIDEO) Skandalozno: U Novom Georgiev pjevao Tamo daleko, orilo se Crna Gora i Srbija to je jedna familia

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Skandalozna dešavanja sinoć na Kanli kuli u Herceg Novom: Vladio Georiev pjevao “Tamo daleko”, orilo se “Crna Gora i Srbija to je jedna familija” obilježila su manifestaciju” Trg od ćirilice”, u okviru kojeg je održan koncert, koju je organizovala  Mitropolija crnogorsko primorska. Koncert koji je trebao da bude humanitarnog karaktera poprimio je obrise političkog skupa, kojem su između ostalih prisustvovali i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić, prvi čovjek Budve Marko Carević i lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Vlado Georgijev je okviru humanitarnog koncerta “Za naše Kosovo i Metohiju” otpjevao pjesmu “Tamo daleko”, a iz prvog reda slušali su ga Mandić i Carević.

FOTO: NOVA

Većina okupljenih pjevala je sa Georievim u glas, a nakon završetka pjesme skandirali su: “Crna Gora i Srbija to je jedna familija!”

Organizatori tvrde da su prikupljena novčana sredstva namijenjena obnovi manastira Banjska na Kosovu i Metohiji i obnovi manastira Sv. Arhangela Mihaila na Miholjskoj prevlaci.

Podsjećamo, Vladu Georgievu nedavno je okazan nastup na Bedem festu u Nikšiću, ali razlozi tog čina nisu saopšteni.

12 KOMENTARA

    • И не треба бити угрожено. Срби у Црној Гори су свој на своме, они су ту државу створили. А тебе, као да несто жула то?

      • Naravno da su Srbi stvorili Crnu Goru. Zato hiljadu godina žive u njoj pod lažnim imenom Crnogorci. Srbi su uostalom stvorili i Persiju, Indiju, zapadnu Evropu, od SRBA su nastale amebe, višećelijski organizmi, majmuni i ljudi. E kad su nastali ljudi Srbi su pogriješili, jer su stvorili mnogo država: Njemačku, Češku, Grčku, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku, Hrvatsku, Bosnu, Albaniju… Kako sad to vratiti i držati pod kontrolom kad su oni zaboravili da su Srbi. Mislim da treba praviti nove Srbe. Oli, Vera?

      • Odbranili ste Srpstvo u Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Kosovu tako što ste ga „izmjestili“. Bravo, samo nastavite sa tako dobrim metodama odbrane. Iz kanalizacije, ako je povrijedite izlaze splačine, šljam…

  1. Svakodnevno arlaučete kako su Srbi ugroženi u Crnoj Gori više nego u NDH. Jeste li ili blejite kako bi vas svijet vidio kao žrtve? Uzalud, pročitani ste. Na Kosovo, u „srce Srbije“, vašu svetu zemlju ni prikvirit ne smijete, junačine. Svetinje vas zovu, a vi sa pristojnog rastojanja kevćete. Posrbice iz Crne Gore nijesu dostojne komentara.

  2. „Црногорци“ (милогорци), шта год писали, увијек ћете у дубини душе знати да сте Срби. А ми ћемо вас прихватити назад као браћу, чим се унормалите и вратите коријенима ђедова.

Comments are closed.