Pavićević: Više sam ja doprinio Srbima nego svi lideri DF-a zajedno

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Pojedini lideri Demokratskog fronta rade direktno u korist Demokratske partije socijalista, a ja sam više doprinio Srbima i Srbiji nego bilo koji od lidera DF-a, saopštio je danas predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević.

Kako je istakao, jedan od lidera Fronta koji svojim djelovanjem u crnogorskoj politici direktno radi za interese DPS-a je Milan Knežević.

“U dugom periodu se predstavlja kao zaštitnik interesa srpskog naroda, a u istom tom periodu Srbi su sve nezadovoljniji i sve ih je manje u Crnoj Gori. Knežević je školski primjer neuspješnog i prevaziđenog političara”, kazao je Pavićević.

On je istakao da razumijem zavist i Andrije Mandića i Kneževića, jer nikada nisu i nikada neće biti poslanici u Skupštini Srbije.

“Ali treba da im je jasno da sam ja svojim poslaničkim radom u Skupštini Srbije i radom na Univerzitetu u Beogradu više doprinio emancipaciji i modernizaciji i dobru građana Srbije i srpskog naroda nego svi oni u Demokratskom frontu zajedno”, naglasio je.

Pavićević je zaključio da kao predsjednik Crnogorske želi da afirmiše ideju ustavnog patriotizma za Crnu Goru kojom se i Crnogorcima i Srbima i Bošnjacima i Albancima i Hrvatima i Muslimanima obezbjeđuje stabilnost i život dostojan evropskog građanina 21. vijeka.