„Kćeri moja, mrtvu te blagosiljam“: Potresna poruka Eve Ras uz fotošopiranu sliku mrtve ćerke (FOTO)

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Eva Ras (78) je 1993. godine izgubila ćerku Krunu, kojoj na Fejsbuk profilu često posvećuje razne fotografije i potresne statuse.

Međutim, Evina nova objava izazvala je različite reakcije kod njenih pratilaca, a po mišljenju mnogih Eva je ovaj put, ako se može reći, možda malo preterala.

Naime, ona je objavila fotografiju koja je fotošopirana, a na kojoj je nalepljen lik njene pokojne ćerke, što izgleda prilično bizarno.

– Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa – piše u Evinoj objavi.

Inače, Eva je fotošopirala sliku Kristin Stjuart sa Met Gale 2019. godine, nalepivši lik svoje ćerke.

Eva Ras ćerka

Evina objava, Foto: Facebook/kruniska

– Ras je bio genijalac, a Kruna je nasledila to od njega. Ja sam pored njih dvoje bila čist kreten. Sumnjam da je moja Kruna umrla. Kad su dopremili njeno telo iz Pariza, savetovali su me da je bolje da ne otvaramo sanduk i ja sam to poslušala – kazala je Eva pre izvesnog vremena, nahvalivši pokojnog muža Radomira Stevića Rasa.