IMA OTOK NA MOZGU, PRELOME LICA I VILICE: Nove informacije o zdravstvenom stanju teško povređenog u saobraćajnoj nesreći Ognjena Kuzmića!

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Ognjen Kuzmić, košarkaški reprezentativac Srbije, nakon saobraćajne nesreće stavljen je na aparate za mehaničku ventilaciju i u toku je njegov helikopterski transport za Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Generalni direktor UKC Republike Srpske dr Vlado Đajić rekao je da je Kuzmić zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga, te nagnječenje grudnog koša.

– Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Obavljena ja sva neophodna inicijalna dijagnostika i započet terapijski tretman. Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja i saniranja povreda biće transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije – rekao je Đajić.

S druge Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić u nesreći je zadobio dominatne povrede glave i kostiju lica.

– Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene – rekao je načelnika Urgentnog centra dr Dragan Rakanović.