SMRT NA KRALJIČINOJ PLAŽI! Muškarac umro na jadrasnkoj obali, žena se onesvestila, turisti je izvukli iz mora, ali je sve šokirao policajac čije je objašnjenje SKANDALOZNO!

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Muškarac u dobi od 73 godine smrtno je stradao danas na Kraljičinoj plaži u Ninu, pred očima prestravljenih kupača. Njegova supruga (70) u teškom je stanju vozilom Hitne pomoći prevezena u zadarsku bolnicu, piše Zadarski.

Tragedija se dogodila nešto pre 16 sati, kada je, prema rečima očevidaca, jednome od supružnika pozlilo u moru, a drugi mu je pritekao u pomoć. Međutim, 73-godišnjak je preminuo, dok je njegova supruga u besvesnom stanju izvučena iz mora.

U potpunom šoku, neko je od kupača pozvao Hitnu pomoć i policiju. Prva je došla Hitna pomoć, došao je i mrtvozornik koji je utvrdio smrt 73-godišnjeg hrvatskog državljanina, kao i da na njegovom telu nema tragova nasilja.

Hitna pomoć je ženu u nesvesti odvezla u bolnicu.

Policija je takođe obavila uviđaj.

Međutim, kupači koji su posmatrali tragediju i pokušavali pomoći, uočili su i da je policajac, koji je došao na uviđaj, stajao na priličnoj udaljenosti, navodno kako ne smočio uniformu.

– Svi su se turisti okupili i pomagali, a on je stajao na udaljenosti do pedesetak metara i nije uopše pomagao jer mu je bio problem, morao je proći kroz vodu dubine dvadesetak centimetara i širine desetak metara, a gospodin ne bi smočio cipelice. A trebao je biti prvi da pomogne u oživljavanju… – reči su očevidaca.

– Oni koji su pomagali bili su u kupaćim kostimima, a naš policijski službenik nosi uniformu. Tamo jeste plićak, uz to je sve prepuno peska i morate razumeti da u uniformi ne može, ako nije nužno, ulaziti u more, kao ostali kupači – rekao je dežurni policajac u OKC-u Zadru.