DOŽIVEĆE PRAVI ŠOK! Anabela u TEŠKOM STANJU! Luna ne sluti šta je čeka nakon izlaska iz Zadruge!

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Majka aktuelne učesnice rijalitija „Zadruga“ i najvećeg favorita za pobedu, Lune Đogani, Anabela Atijas, otkrila je za medije svoje stavove o ćerkinom učešću u ovogodišnjem rijalitiju.

Iako je odlučila da se ne oglašava, Anabela je ipak progovorila kako gleda na vezu svoje ćerke i Marka Miljkovića, kao i o problemima koje su imale nakon „Zadruge 1“.

– Prošle godine sam se na sve načine trudila da je odvojim od oženjenog muškarca i da joj objasnim da greši. Kada sam shvatila da ne mogu da doprem do njenog mozga i srca, odlučila sam da je podržim, kao što bi svaka majka uradila. Odlukom da podržim tu vezu sam sebi učinila medveđu uslugu i navukla mržnju velikog broja ljudi. Bukvalno sam prošla pakao. Zbog svega mi se pogoršalo zdravstveno stanje. Kada je odlučila da se upusti u istu igru, rešila sam da se povučem kako bi postala jača – rekla je Anabela u jednom intervjuu.

Na osudu javnosti zbog toga što je dozvolila Luni da ponovo uđe u rijaliti, bivša pevačica je rekla da ona, koliko god volela svoju decu, ne može da bude i njihov vlasnik, te da nije imala izbora kada je Luna donela odluku o ulasku u „Zadrugu 2“.

– Dva dana zbog toga nismo bile u kontaktu, ali sam morala da popustim, rekla sam OK, moje dete odlazi i ja ne mogu da je ne ispratim i poželim sreću.

Anabela je prokomentarisala i vezu Lune i Marka, kao i to zašto se ovoj vezi sada protivi.

Luna Đogani, Marko Miljković

Foto: Printscreen

– Iako sam bila srećna u početku kada su Luna i Marko započeli vezu, sada više nisam. Ovo doživljavam kao rijaliti-vezu gde imamo jednog ozbiljnog rijaliti-igrača, koji je napravio ozbiljnu priču. Ako uzmemo u obzir njegov prošlogodišnji plasman i ovogodišnji, sve je jasno. On je ozbiljno poradio na tome da stigne daleko i ja mu na tome čestitam. Ne mogu da ulazim u vezu između devojke koja je moja ćerka i rijaliti-igrača.

Anabela je izjavila i da je pogrešila kada je Lunino vaspitanje u pitanju.

– Želela sam da ima sve, ali sam joj, očigledno, učinila medveđu uslugu. Želela sam da je vidim srećnu, a da sam je manje čuvala, ona bi se sad bolje snašla. Očigledno je trebalo da se ova „Zadruga“ da se desi da i ja i ona naučimo na svojim greškama.

Nakon što je izašla iz „Zadruge 1“ Luna Đogani je završila kod psihijatra, a taj događaj Anabela je prokomentarisala ovako:

– Nije sramota lečiti se, imati psihijatra. Sramota je tvrditi da si dobro, a praviti probleme.