Jovo Suđić novi predsjednik Skupštine opštine Kotor

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Odbornik Demokratske partije socijalista DPS Jovo Suđić izabran je za predsjednika Skupštine opštine Kotor.

Odluku je donijela nova skupštinska većina koju čini  17 odbornika DPS, Socijaldemokrata SD, Liberalne partije LP, Hrvatske građanske inicijative HGI i odbornica Bruna Lončarević.

<<<Sjutra sjednica kotorskog parlamenta<<<

Posjećamo, ova skupštinska većina smijenila je sa funkcije predsjednice SO Kotor Dragicu Perović 26.juna, a Avramović je tada izabran za vršioca dužnosti predsjednika lokalnog parlanenta.

Ta sjednica je održana nakon skandaloznih dešavanja i odluke Dragice Perović da zapečati vrata SO, zamijeni brave, i ne dozvoli ulazak zaposlenima, ali i činjenice da je predsjednik Opštine Vladimir Jokić zapečati dokumentaciju kako bi se obezbijedio u slučaju da ponovo bude smijenjen sa te funkcije.

Nekoliko dana nakon toga, višestranačka komisija Skupštine Opštine Kotor, sastavljena od predstavnika skupštinske većine u kotorskom parlamentu danas je, nakon četiri dana, otključala vrata i otpečatila službeni ulaz u radne prostorije SO.

Da nevjerivatnjm dešavanjima u Kotoru nema kraja jasno govoru i to da je smijenjena predsjednica Skupštine opštine Kotor Dragica Perović zakazala sjednicu lokalnog parlamenta za 10. jul na kojoj bi se raspravljalo o njenoj smjeni.