SLAVNI PLIVAČ RASKINUO SA DEČKOM: Hteli da OSNUJU PORODICU i usvoje bebu, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Legendarni australijski plivač Ijan Torp priznao je tokom jednog intervjua da je homoseksualac, a australijski mediji sada prenose informaciju da je slavni sportista raskinuo sa svojim dečkom.

O Torpovom seksualnom opredeljenju se pričalo tokom cele njegove karijere. On je u svojoj autobiografiji naveo da „nije homoseksualac i da su sva njegova seksualna iskustva bila strejt“.

 

„Privlače me žene, volim decu i želim porodicu jednoga dana… Znam kako izgleda kada vam tokom odrastanja govore šta ste, a onda shvatite da to nije stvarnost. Optužen sam da sam gej i pre nego što sam znao ko sam“, naveo je Torp u autobiografiji.

 

Torp, koji je jedan od najpoznatijih sportista Australije, pokušavao je da se navikne na novi život posle plivačke karijere i da se izbori sa neuspehom u kvalifikacijama za Olimpijske igre 2012. godine, a onda se prenela šokantna informacija da je plivač u vezi sa Rajanom Čeningom.

View this post on Instagram

FLASHBACK // VENICE 🎭

A post shared by The Skintrepreneur (@ryanchanning) on

Sada australijski mediji bruje o tome da je par koji je imao u planu da usvoji dete – raskinuo! Povod za ovakve tvrdnje je bila činjenica da je Rajan ‘otpratio’ Tropa sa Instagrama.

„Ijan i ja bi jako volelida postanemo roditelji. Ali nažalost zakoni u Australiji su jako komplikovani što se tiče usvajanja deteta od surogat majke za homoseksualne parove dok je u Kaliforniji to legalno. Voleo bih kada bi se neke stvari promenile i u Australiji, a ne da homoseksualni parovi moraju da putuju van svoje zemlje kako bi mogli da osnuju porodicu“, govorio je nedavno Tropov dečko.

View this post on Instagram

#pride🌈 #oopsdidntsmile #auroraball2017

A post shared by Ian Thorpe (@ian.thorpe) on

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA
Prethodni tekstPronađen leš u rijeci Tari
Sledeći tekstCitizen Vince