Cetinje: Blokirano naselje, helikopter od sinoć nadlijeće, policija na ulazu i izlazu iz grada

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA
Foto: Cetinjski list

Cetinjanin Goran Vušurović oporavlja se nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen.

„Pacijent se nalazi na liječenju u centralnoj intenzivnoj terapiji Kliničkog centra Crne Gore, ima teške tjelesne povrede i trenutno je relativno stabilnih vitalnih parametara“, saopštili su iz KCCG.

Policija od juče traga za dva NN lica koja su iz automobila iz pokreta pucala na četiri muškarca ispred lokala „Portun“.

Prema informacijama medija, do jutros je kontrolisano više desetina osoba od kojih je jedno bezbjednosno interesantno, a cijelo jutro je naselje 4. jul bilo blokirano.

Osim Vušurovića, ranjeni su i Marko Vujačić i Dragan Vušurović i oni su van životne opasnosti.

Istražitelji provjeravaju da li je ubistvo Milića nastavak rata kriminalnih klanova.

Kako jevalja Cetinjski list, na Cetinju su i jutros primjetne pojačane policijske patrole i helikopter koji od sinoć nadlijeće ovo područje. Policija od sinoć vrši pojačane kontrole na ulazu i izlazu iz grada.

Meta napada je, kako vjeruje policija, bio Milić, a njegovo ubistvo je navodno nastavak obračuna crnogorskih kriminalnih klanova.

Dvojica maskiranih napadača, prema informacijama iz policije, izašli su iz obližnjeg portuna i pucali u Milića. U policiji vjeruju i da je ubistvo detaljno isplanirano, te da je Milić prethodno praćen duže vrijeme.

Izvor: Cetinjski list/FOS