„PU*ILA MU POLA SATA BEZ PRESTANKA“ Bivši sponzor Ane Korać kre*ao mamu od zadrugarke u autu, nećete moći da vjerujete ko je u pitanju!

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Drugarica Ane Korać, Tara Simov, odlučila je da za „Alo!“ otkrije nove detalje koje raskrinkavaju porodicu Vrbaški. Tara je prvo izjavila za Mininu mamu da se kre*ala za 500 dinara.

No, sada je Alo! došao do još skandaloznijih informacija. Naime, Ivana Vrbaški je bila u ljubavnoj vezi sa Filipom Mijatovim, koji se u javnosti predstavlja kao bivši sponzor Ane Korać.

Tara Simov

Tara Simov, Foto: printscreen

– Ivana i Filip su se viđali pre dve godine kada je on dolazio iz Londona za Beograd. Često je znao da bude kavaljer kada je ona u pitanju, te ju je vodio na razne ručkove, a njoj se to dopalo. U pitanju su bili luksuzni restorani kakvi su samo mogli da se zamisle – započela je priču Tara za portal „Alo.rs“ i dodala:

Ivana Vrbaški

Ivana Vrbaški , Foto: printscreen

– Njih dvoje su vrlo brzo stupili u seksualne odnose, te se Ivana odmah kre*ala sa njim u kolima. Razvlačio ju je na svakakve načine. Oralno ga je zadovljavala pola sata bez prestanka, ispunjavala mu je sve fetiše koje je imao u tom trenutku – ispričala je Simova za portal „Alo.rs“ i dodala:

Tara Simov

Tara Simov, Foto: printscreen

– Vrlo brzo su prekinuli romansu, jer je Mina želela da bude sa Filipom, ali on to nije hteo – završila je priču Tara za portal „Alo.rs“!

Podsetimo, Tara je u javnost dospela kao Anina dobra drugarica. Godinama se druži sa Koraćevom, a profesionalno se bavila fudbalom u Zvezdinom klubu. Njen otac je poznati golman Goran Simov koji je branio za Obilić i reprezentaciju Srbije.