Pljevljak osumnjičen da je oteo Cetinjanina

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Policija na Cetinju je uhapsila je N.P. (36) iz Pljevalja zbog sumnje da je napao, oteo CetinjaninaV.Š. i od njega uzeo novac.

Naime, kako su saopštili iz Uprave policije, N.P. je napao V.Š., ubacio ga u vozilo, gdje je pokušao od njega da iznudi svotu novca. Nakon toga, ga je odvezao do mjesta između Danilovgrada i Podgorice, gdje ga je izbacio iz vozila

“Osumnjičeni N.P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Cetinju. On je osumnjičen da je počinio tri krivična djela, i to teška tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i iznuda, a na štetu V.S.(1984) sa Cetinja”, dodaju iz polciije.

Službenici OB Cetinje su, osim toga, izvršili raciju u više ugostiteljskih objekata u Cetinju kojom prilikom je kontrolisano 11 bezbjednosno interesantnih lica.

“U jednom od tih objekata pronađena je i izuzeta manja količina kokaina, dok je kod M.V, stare 19 godina, pronađen predmet za konzumiranje marihuane. Policijski službenici su takođe privremeno oduzeli tri putnička motorna vozila u vlasništvu bezbjednosno interesantnih lica iz Cetinja, radi vršenja provjera, o čemu je upoznat nadležni tužilac. Službenici OB Cetinje su, kontolisali 221 bezbjednosno interesantnu osobu sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića i Budve i tom prilikom sankcionisali 12 osoba”, navode iz UP.