Drama na plaži u Budvi: Vlasnik polio benzinom svoj bar na plaži i zatvorio se unutra, ne da da ga sruše!

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Policija pruža asistenciju, ali po svoj prilici i ovaj pokušaj opštinske inspekcije, koju je ovlastila Vlada da sprovede rešenje o rušenju, će propasti

Izvršna služba Komunalne policije Opštine Budva ne može operativom da priđe plažnom baru „Zoff fish“ na istočnom kraju plaže Kamenovo, kako bi uklonila ugostiteljski objekat za koji zakupci nemaju dozvolu za rad već tri godine. Reč je o baru koji se nalazi na popularnoj plaži, koju tokom letnjih meseci često posećuju brojne poznate ličnosti iz regiona.

Vlasnik Zoran Kovačević polio je objekat benzinom i sedi unutar objekta.

Na prilaznom putu kroz nekadašnje kosovsko odmaraliste parkirani su automobili, zbog čega je onemogućen prolaz građevinskoj operativi.

Na prilazu ugostiteljskom objektu su prijatelji vlasnika lokala Zorana Kovačevića koji su i u prethodnih šest pokušaja branili lokal da ne bude srušen.

Policija pruža asistenciju, ali po svoj prilici i ovaj pokušaj opštinske inspekcije, koju je ovlastila Vlada da sprovede rešenje o rušenju, će propasti.

JP „Morsko dobro“ je 2015. u decembru ukinulo lokaciju za plažni bar i obavestilo zakupca, koji deceniju i po drži lokal, da ga ukloni.

Komunalna policija po ovlašćenju Vlade je 2016. donela rešenje, koje je odlukom suda postalo pravosnazno, ali do uklanjanja objekta već tri godine ne može da dođe.

(Telegraf.rs/Kolektiv.me)