Željko Mitrović najavio da će kamionom pratiti sledeću protestnu šetnju i puštati muziku

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Željko Mitrović će kamionom pratiti sledeću protestnu šetnju i puštati muziku pod parolom „Stop violence, just love“

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, objavio je danas na Tviteru da će u subotu, za kada je zakazan sledeći protest opozicije, ponovo puštati muziku, ali ovaj put ne ispred zgrade Pinka, kako je to bilo prethodne subote, već u kamionu kojim će pratiti protestnu šetnju „1 od 5 miliona“.

„DJ ŽEX se sprema na turneju „Stop violence, just love“, upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500.000W snage, što je 9DB više nego pred Pinkom! Kad neće breg Muhamed, onda će Muhamed bregu!“, napisao je Mitović na svom tviter nalogu.

Ovaj njegov post izazvao je brojne reakcije, sa više od 700 retvitova i 900 lajkova, kao i više od 100 komentara.

FOTO: BLIC / RAS SRBIJA

Podsetimo, protest „1 od 5 miliona“ trebalo je prethodne subote, prema najavama organizatora, da ide od Vlade Srbije do zgrade TV „Pink“ na Dedinju. Trasa je, međutim, promenjena jer je odlučeno da se ipak ne ide do Pinka, pa su okupljeni, posle govora ispred Vlade, otišli ka platou ispred Filozofskog fakulteta, odakle su krenuli ka Skupštini grada.

Uoči početka protestne šetnje, na zgradi TV Pink bili su istaknuti transprenti, a jedan od njih bio je „Stop nasilju, samo ljubav“. Ispred Pinka su bili postavljeni stolovi sa flašicama vode i drugim pićima, a sa vrha zgrade Željko Mitrović je, u ulozi di-džeja, puštao muziku.