MIKI POZVAO KARAĐORĐA NA CRTU: Šta si se primio bre, majmune, ja nemam problem da se pobijem sa tobom DA TE RAZBIJEM KAO PI*KU! Pčelar pretio da će ga ISEĆI SKALPELOM! (VIDEO)

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

U toku dana došlo je do sukoba između Mikija Đuričića i Karađorđa Subotića, kada je priča o nedeljnom budžetu svih zadrugara otišla predaleko, pa izazvala i lični sukob između dva cimera.

„Mi svo govnari koji štekamo pare, a veliki budžet daj drugima“, predlagao je pčelar.

FOTO: PRINTSCREEN

„Aleksandra kako si smela da ideš u salon. Stanija, kako si smela da ideš“, dobacivao je Karađorđe, što je naljutilo Đuričića koji je rekao da to nije bilo njima upućeno, a onda je došlo i do većih „problema“.

„Jel si ti retadriran. To nije bilo vama upućeno, nego ovima koji imaju u šteku pare. Što si toliko glup. Šta si se primio bre majmune. Ja nisam kao ovi indijanci, ja nemam problem da se pobijem sa tobom, da te razbiijem kao pi*ku“, govorio je Đurićič.

Karađorđe nije reagovao na ove opaske, samo je prokometnarisao da će napolju to rešiti.

„Ajmo odmah u ekonomsko dvorište da to rešimo. Šta si došao ti da mafijaš nama ovde.Probaj meni nešto da kažeš ja bih te skalpelom isekao pi*ko jedna odma“, besneo je Miki, a onda je došlo obezbeđenje i sprečilo da dođe do fizičkog obračuna.

Kurir.rs / Foto: Printscreen