Andrijani Mišolić određen pritvor

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Andrijani Mišolić (28) iz Podgorice, kod koje je pronađen pištolj, određen je pritvor do 30 dana i sprovedena je u Istražni zatvor u Spužu.

Sudija za istragu je posebno ocijenio činjenicu da je osumnjičena pravosnažno osuđivana više puta.

Kako je saopšteno iz Osnovnog suda, sudija je ocijenio da se radi o licu sklonom vršenju krivičnih djela i povratnici u krivičnim djelima protiv javnog reda i mira.

“Što predstavlja posebne okolnosti koje ukazuju da u konkretnom slučaju postoji realna bojazan da će osumnjičena u slučaju odbrane sa slobode ponoviti krivično djelo, te koje opravdavaju određivanje pritvora po navedenom pritvorskom osnovu. Iz navedenih razloga, sudija za istragu je ocijenio da se pritvor pokazuje opravdanim, neophodnim i nužnim, te da se svrha određivanja pritvora ne bi mogla postići nekom drugom blažom mjerom”, saopšteno je iz suda.

Mišolić je uhapšena kada je pretresom njenog stana podgorička policija pronašla olovku pištolj sa metkom u cijevi. Kako je saopštila policija, osumnjičena se u bezbjednosnim službama vodi kao bezbjednosno interesantna osoba.

Od Mišolić je radi provjere privremeno oduzeto vozilo golf 7 kao i skupocjeni sat roleks radi provjere porijekla.

“Pretres stana koji je A. M. koristila izvršen je radi eventualnog pronalaska predmeta i tragova u vezi sa izvršenim krivičnim djelima”, pojasnili su iz policije.

Mišolić je odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande, a bila je osuđena na četiri mjeseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja.

Osim za nasilničko ponašanje, teretila se i za krađu bundi i haljina.

Pobjeda