Penzioner oženio 38 godina mlađu djevojku i tvrdi da ona nije sponzoruša: Mladi ne smeta što je stariji i od njene majke (FOTO)

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Stiv Zielinski (67), bivši vlasnik toples restorana, oženio se blogerkom Emili Čarman (29), prenosi Mirror.

Par se venčao na jugozapadu Australije prošlog meseca, a mladoženja ističe da se Emili nije udala za njega zbog novca. Iako je razlika među njima 38 godina, Zielinski veruje da to nije nikakav problem.

– Ljudi mi kažu, šta ćeš da radiš kada budeš imao 77 godina, a ona 40. Ja im kažem da ću se ponašati kao i do sada – rekao je on.

Gospodin Zielinski je svoje bogatstvo stekao vođenjem restorana u Pertu, koji je gostima nudio da jedu hranu sa nagih tela njihovih konobarica.

Njegova kontroverzna prošlost je ovom ovom penezioneru ubila sve nade povodom ulaska u politiku 2017. godine. Tada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima on pozira sa ženom koja je obučena kao Plejbojeva zečica.

Nameravao je da se kandiduje za državni senat, ali je to propalo kada je otkrivena njegova prošlost. Međutim, to nije uticalo na njegovu ljubav sa Emili, koju je upoznao pre osam godina u jednom kafiću.

– Imao sam skoro 60 godina. Mislio sam da neće biti zainteresovana za mene, ali smo postali prijatelji pa smo polako izgradili vezu – rekao je on.

Poslednji brak ovog mogula se završio razvodom, koji je ovog penzionisanog biznismena koštao čak 1,2 miliona dolara. On sada dodaje da njegova nova supruga nije sa njim zbog novca.

– Ona nije sponzoruša. Poslednja žena mi je uzela sav novac, tako da Emili od mene to neće dobiti. Mnogi moji drugovi su slobodni, imaju lambordžini i fereri, a devojke ih biraju jer misle da imaju novac – sitiče on.

Emili ističe da joj prija veza sa starijim muškarcem, i da joj njegove godine nikada nisu smetale, iako je on stariji od njene majke.

Pored toga što gradi karijeru na Instagramu, Emili je i lični trener i vodi blog o veganstvu.