Evo koliki je honorar Milijani i Milojku! Ogroman NOVAC uzimaju za samo NEDJELJU DANA

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Milojko Božić i njegova 53 godine mlađa izabranica Milijana Bogdanović, potpisali su ugovor s produkcijom „Hepi“ televizije po kojem će nedeljno u „Parovima“ zarađivati ukupno 800 evra. Svako od njih dobio je po 400 evra!

To znači da će do kraja ove sezone, ako se zadrže do finalne večeri, imati priliku da zarade nešto više od 11.000 evra, s obzirom na to da je proglašenje pobednika planirano za kraj juna.

Izvor blizak produkciji „Parova“ kaže da su njih dvoje bili prezadovoljni uslovima i da su brzo pristali da postanu deo šoua.

– Mi smo uglavnom s Milijanom pričali, Milojko se nije previše mešao u pregovore. Samo nam je rekao da je on zadovoljan ako je i Milijana zadovoljna i da on ulazi u rijaliti da bi nju usrećio. A povod za njihovo učešće je to što od zarađenog novca hoće da naprave svadbu, koju su zakazali za 7. septembar, odu na vantelesnu oplodnju, a ono što ostane hoće da ulože u renoviranje stare kuće u Pilatovićima. Mi smo im rekli da smo spremni da im damo 800 evra nedeljno za oboje, s čime su se odmah saglasili – kaže sagovornik „Kurira“.Ipak, ovo nije konačni iznos koji bi trenutno najpopularniji par u Srbiji mogao da zaradi od učešća u rijalitiju. Ako budu dovoljno poslušni i ako budu sarađivali s produkcijom ispunjavanjem zadataka, biće dodatno plaćeni.

– To zavisi od toga koje će zadatke dobijati i koliko je vremena i truda potrebno da se to ispuni. Otprilike, mi to nagrađujemo sa 300, 500 pa sve do 2.000 evra. Ne treba zaboraviti da postoje kazne, to jest da im možemo umanjiti nedeljni honorar. Sve zavisi od njih. Mi smo zadovoljni njihovim ulaskom jer je rejting „Parova“ skočio kada su njih dvoje postali učesnici – zaključuje izvor.

Milojko i Milijana

Milojko i Milijana, Foto: Dejan Briza