MILOJKO JE RADIO ZA ARKANA, A DRUŽIO SE SA KRISTIJANOM GOLUBOVIĆEM: Evo kako je ZARADIO za STAN U BEOGRADU!

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Otkako Milijana Bogdanović i njen 53 godine stariji „dečko“ Milojko Božić napustili Pilatoviće, njihove komšije i rođaci otkrivaju neverovatne stvari o najuvrnutijem paru.

Naime, stari Milojko uopšte nije toliko naivan koliko želi da se prikaže takav, jer se godinama družio sa najopasnijim momcima srpskog podzemlja, a najveća tajna koju za sada ne pominje je da je bio miljenik Željka Ražnatovića Arkana.

Arkan imao ogromno poverenje u Božića
Arkan imao ogromno poverenje u Božićafoto: EPA
Božić se združio sa žestokim momcima u Beogradu kada je napustio selo i otišao da zaradi za porodicu. Zaposlio se u čuvenoj kockarnici u hotelu „Jugoslavija“ na Novom Beogradu, koju je tada držao Željko Ražnatović Arkan. Milojko je stekao Arkanovo poverenje, pa je jedno vreme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio 15 godina i za to vreme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima. Sa Kristijanom je bio jako blizak i svaki put kada ga vidi na televiziji priseća se zajedničkih dogodovština. On je čovek koji se svačega nagledao i na kraju radnog veka je shvatio da je najbolje da se vrati u rodno selo“, otkriva za medije Milojkov komšija koji je insistriao da ostane anoniman i dodaje:
Kristijan i Milojko bili dobri drugari
Kristijan i Milojko bili dobri drugarifoto: Damir Dervišagić
Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbedio decu. Kada se razveo od supruge, ostavio im je taj stan i uvek ih je finansijski pomagao. Jedna ćerka mu je otišla u inostranstvo, ali svaki put kada dođe u Srbiju, obavezno navrati kod oca i njegove devojke, koji žive u skromnoj brvnari“, zaključuje meštanin Pilatovića.

Inače, dok čitava Srbija i region bruje o čudnom ljubavnom paru, njihove komšije kažu da su u selu svi navikli na njih. A na priče da će njih dvoje u rijalitiju da prave bebu, poručuju da jedva čekaju malog Milojka!