„Pali je kad je udaram po guzi, najviše volimo otpozadi!“ Milojko (74) ispričao sve o seksu sa Milijanom (21), a jednu pozu ne smije da proba!

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Najkontroverzniji par u Srbiji, Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) progovorili su o svom seksualnom životu i otkrili tajne iz svoje spavaće sobe. Oni su otkrili koje poze u seksu najviše vole, a Milijana je priznala da im je jedino uskraćena misionarska poza zbog Milojkovog bajpasa.

– Volim poze u kojima muškarac dominira. Uzbuđuje me kada me Milojko šljepne po guzi. Poželim ga čim ga pogledam, toliko mi je dobro sa njim – izjavila je Milijana, pa dodala da ga zavodi – golotinjom.

Milojko i Milijana, Foto: Instagram/milojkobozic

– Dovoljno je da se istuširam i gola izađem iz kupatila. Nisam u fazonu da nosim haltere i seksi veš – rekla je ona.

– Dovoljno je da pređem rukom preko njenog stomaka i da poželi seks – kaže Milojko.

– Milijana voli da je udaram po guzi! Kad je reč o pozama omiljena nam je otpozadi. Voleo bih i od napred, ali ne mogu. Zbog operacije srca ne smem misionarsku pozu – ispričao je on napominjući da nikada nije pio lekove za potenciju.

Milijana i Milojko, Foto: Marko Jovanović

– Baš nikada? Čudno mi je to. Često ga pitam za to i kaže da nije. Milojko je pitao kardiologa koji ga je operisao šta da radi ako dole zakaže. On mu je rekao da bi u tom slučaju smeo da uzme 50 mg ‘vijagre’ nedeljno. Ipak, plašim se da bi to moglo da smeta njegovom srcu – izjavila je Milijana.

– Ako zatreba, zbog nje bih popio ‘vijagru’ i otišao srećan u raj – nadovezao se Milojko.