Novak ima porodičnih problema? Teniski ekspert izneo zabrinjavajuće razloge za ispadanja u Majamiju i Indijan Velsu

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u ranoj fazi je završio učešće na prva dva Mastersa sezone – u Indijan Velsu i Majamiju.

Đoković nije ličio na sebe ni u Kaliforniji, ni na Floridi i gubio je od Filipa Kolšrajbera, a zatim i od Roberta Bautiste Aguta.

Ipak, posle ovih rezultata u javnosti je isplivala informacija koja možda i pokazuje zašto Novak nije bio u potpunosti skoncentrisan na tenis. Naime, teniski ekspert iz Poljske, Vojček Fibak je u intervjuu za „Polska Times“.

Zanimljivo, teniski ekspert Vojček Fibak izjavio je da su uzrok loših rezultata srpskog tenisera privatni problemi.

– Sve zavisi od vašeg uma. Novakovi problemi nisu isključivo povezani sa sportskim razlozima, već i sa porodičnim problemima. Tako smatra nekoliko ljudi iz njegovog okruženja. Sve zajedno to nekada Novaka toliko uznemirava da ne može da se takmiči na istom nivou kao ranije – rekao je Fibak.

Da se nešto dešava van sportskog terena potvrdio je posle ispadanja u Majamiju i sam Đoković.

 Dešavalo se mnogo stvari van terena, izgleda da je to malo uticalo na mene i na terenu. Sa zdravstvenog aspekta takođe se nisam osećao najbolje na prethodna dva turnira, i dalje sam ‘zarđao’, ali učite iz toga, to je život – rekao je Đoković.