(VIDEO 18+) Pogledajte sve bludne akcije u rijalitijima u 2018.

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Seks scene su gledaoci imali priliku da vide u rijaliti programima, gde su se takmičari totalno prepustili strastima.

Ovi parovi su „tresli krevet“ i nisu marili što se sve snima, a neke „vrele akcije“ su bile čak i van pokrivača, pa se videlo sve.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekso

Najmlađa učesnica rijalitija Mina je sa svojim bivšim dečkom tokom žurke imala seks, a to nije krila čak ni od kamera, pa se sasvim slobodno otkrila dok je sedela na Đeksonu. Ovo je jedna od najvrelijih akcija rijalitija „Zadruga 2“, a njih dvoje su se više puta potpuno prepustili uživanju u toku prve sezone.

Luna Đogani i Sloba Radanović

 

Najkotroverzniji učesnici rijalitija, blogerka i pevač imali su seks i u ovoj godini i to na samom početku, a tada je Sloba prevario ženu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Njima nije smetalo ni što ih snimaju kamere, a ni što je Kija bila sa njima u rijalitiju, gde je kasnije i pobedila.

Mina Vrbaški i Toma Panić

 

Đekson nije jedini učesnik sa kojim je mlada Mina imala seksualne odnose, pa je tako bila u romansi sa Tomom Panićem, sa kojim je trenutno u rijalitiju, gde su jedno prema drugom postavili kao prijatelji.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Poznata rijaliti majka priznala je da je bila intimna sa svojim dečkom, zbog čega se naljutila njena majka koja je van rijalitija. Miljana i Zola su se prepustili strastima u hotelu, pa nisu uspeli da se suzdrže od akcije pred kamerama.

Benjamin Spahović i Milica Štavljanin

 

On je za vreme boravka u vili „Parova“ nije mirovao ni minut! Brojne skandale upravo je on izazvao, od tuča do intimnih odnosa pred kamerama, koji su i te kako potresali rijaliti kuću, kako se znalo da ga napolju čega supruga. On se upustio u intimne odnose sa Milicom Štavljanin, pa nije mario kada mu je Dina skinula prekrivač.

 

FOTO: HAPPY SCREENSHOT
FOTO: HAPPY SCREENSHOT

Goran Vujičić Vuja i Enisa Bajramović

 

Ovaj par rijalitija „Parovi 7“ se prepušta strastima kada god stigne, a izgleda da uopšte ne mare što ih kamere prate u stopu. Učesnici su ih nekoliko puta prozivali zbog seksa, ali njima to nije bilo bitno, pa su nastavili javno da pokazuju šta rade ispod pokrivača.

 

Jelena Krunić i Marko Petrušević Petrući

 

Jedan od najšokantnijih seksualnih odnosa imali su upravo Jelena i Petrući, koji su pred svim cimerima bili intimni, a u nekoliko navrata bili su čak i otkriveni.

Aleksandra Subotić i David Dragojević

 

Aleksandra Subotić i David Dragojević iskoristili su štek koji su koristili i prethodni učlesnici Zadruge, pre svega Mina Vrbaški i Đekson, kao i Sloba i Luna, pa su se prepustili strastima, a Aleksandra je potom bez imalo stida izašla gola pred kamere.

Miki Đuričić i Nadežda Biljić

 

Pevačica Nadežda Biljić i pčelar su nekoliko puta imali seks u prvoj sezoni „Zadruge“, a to je ujedno i odnos koji se najviše komentarisao, s obzirom da su to radili i u štali na Vaskrs. Dok mu je Nadežda, okrenuta leđima sedela u krilu, Miki joj je šokirano rekao: „Je.ote, snimaju nas kamere“, a Nadežda je viknula: „Gde su mi gaće?“

 

Zerina Hećo i Bane Čolak

 

Par koji se sad žestoko svađa, imao je seks u cik zore, kada su se osamili u hotelu. Ipak, učesnica je kasnije negirala da je imala intimne odnose sa sada već bivšim dečkom.

 

Sara Reljić i Vojke Đans

 

Sada već bivši par, pevačica i reper imali su seks u prvoj „Zadruzi“ i to ispod čaršava, koji su sami namestili da bi se sakrili od kamera. Ipak, prekinuo ih je Filip Đukić, a tokom odnosa su se jasno čuli uzdasi.

Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući

 

Petrući je posle akcije sa Krunićevom smuvao drugu zadrugarku, koja je želela da se „pojede od srama“ kada je kasnije videla snimak seksa.

Lazar Jeremić i Nataša Moskva

 

Njih dvoje imaju veoma buran odnos, pa se povremeno mire, pa raskidaju. Ipak svi pamte njihove vrele akcije, a jedna od njih bila je u sudnici.

Marko Miljković i Maja Marinković

 

Njih dvoje seprepustili strastima, a kasnije su tvrdili da su simulirali seks i da ništa nije bilo realno.

Tedora Džehverović i Anđelo Ranković

 

Teodora i Anđelo nisu mogli da se suzdrže i imali su seks u rijalitiju i pored toga što je pored njih spavala majka Gordana.

Nikola Lakić i Izabela Alijoski

 

Izabela Aljoski i Nikola Lakić u januaru su imali vrelu akciju ispod pokrivača, a sada već nisu u vezi i takmičareva nova devojka je u drugom stanju. Nekada je bilo ovako:

Kurir.rs, Foto: Printscreen