DRŽALA JE ĆERKI (12) NOGE DA BI JE BRAT SILOVAO: Preklinjala je da prestane, a on je nastavio jače

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA
Inače, majka i rođak su bili u seksualnoj vezi od 2011. godine, kada se zajedno sa ćerkom preselila u sestrićevu kuću posle razvoda.

Monstrum koji je pre pet godina silovao devojčicu (12) zajedno sa njenom majkom,  juče se izjasnio krivim na sudu u Melburnu. Da stvar bude gora, silovatelj je devojčicin stariji brat od tetke (42), a u svemu mu je pomogla njena majka (55) koja je svojoj ćerki držala noge da bolje vidi šta se dešava, dok ju je rođak stravično zlostavljao.

Iako je devojčica preklinjala da prestane on je nije poslušao, a ubrzo je dobio i podršku njene majke koja mu je pomogla u ovom zločinu. Inače, majka i rođak su bili u seksualnoj vezi od 2011. godine, kada se zajedno sa ćerkom preselila u sestrićevu kuću posle razvoda.

Tinejdžerku su prvi put zlostavljali 2011. godine zajedno, ali tu mučenje nije prestalo. Rođak je devojčicu zlostavljao sve do 2014. godine, uglavnom kada majka nije bila u kući.

Majka i njen sestrić, koji su se pojavili na sudu se se oboje izjasnili krivima. Rođak je uhapšen još 2014, kada je devojčica ispričala starijoj braći za stravičan zločin, ali je uz kauciju pušten na slobodu, dok se majka nalazi u pritvoru jer je nekoliko puta prekršila pravila i kontaktirala devojčicu.