(18+) SEKSI MAMA NA MORU: Bila sam u Budvi sa drugarima, a u apartmanu pored ONA sa mužem i sinom (FOTO)

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Prošlog meseca, bio sam sa drugarima na crnogorskom primorju, i mogu vam reći da mi se desila situacija iz snova. Zapravo bilo je to nešto što nisam planirao.

Završili smo sa pakovanjem i krenuli na put. Posle dvanaestočasovnog putovanja napokon smo stigli na željenu destinaciju. Bilo nas je četvoro, tako da smo svi bili u jednom apartmanu. Kada smo stigli, sačekala nas je starija gospođa (vlasnica vile) i uputila nas u naš apartman koji se nalazio na prizemlju, tako da su svi koji izlaze iz vile morali bukvalno da prođu pored naših vrata. U tom prvom momentu, ugledao sam čoveka oko 40 godina kako stoji sa detetom čekajući nekoga. Sa obzirom da smo bili umorni nismo obraćali previše pažnje, ali, ispostavilo se da je to bio ključan trenutak mog letovanja.

Nakon par sekundi dok smo nervozno čekali da moj drugar otključa stan i da se bacimo na krevet, naišla je prelepa žena od nekih 35 godina, žureći da izađe na ulicu. Ispostavilo se da su onaj muškarac i dete bili njen muž i sin i da su je čekali da krenu na plažu. U tom momentu nisam mogao da odvojim pogled sa nje, imala je žuti bikini i maramu na glavi. U glavi su mi od tada bile samo njene velike grudi, koje su virile iz kupaćeg. Blenuo sam u nju, čini mi se i suviše upadljivo. Ona je prošla i dobacila nam „Ooo dobili smo i komšije“ i ljubazno se osmehnula. Tada se sve zavrtelo u mojoj glavi, i jedini cilj mi je bio da idemo na plažu na kojoj su oni.

Istuširali smo se, odmorili i krenuli na kupanje, išli smo od plaže do plaže gde sam ja negodovao žaleći se da mi smeta i pesak i kamenje, a u suštini samo želeći da nađem nju – zgodnu mamu. Tada ih nismo pronašli i zaustavili smo se na prvoj plaži na koju smo naišli. Kada smo uveče stigli u apartman, video sam veliki čamac ispred stana za koji sam mislio da je njihov, i nisam pogrešio. Nakon par trenutaka, njen muž je sišao i odneo peškire koji su se sušili pored naših vrata.

Znao sam šta želim, ali nisam imao plan. Ipak, sutradan sam primetio nešto što mi je ulilo neverovatnu nadu i tu sam video šansu da se makar malo približim. Njem muž je sa sinom izašao iz stana, a ona je po svemu sudeći ostala gore. Moji ortaci su bili spremni za kupanje, ali ja sam izmislio da me boli zub i da ne želim da idem sa njima. Otišli su, a ja sam onda krenuo da razrađujem plan, i uspeo sam. Popeo sam se gore pod izgovorom da želim da pozajmim šećer za kafu. Pokucao  sam a iz stana se čulo „Rekla sam da ne želim da idem sa tobom!“. Ostao sam zatečen, ali ne koliko i ona kada je otvorila vrata. Rekla je „Izvini mislila sam da je moj muž, baš me iznervirao“. Ja sam sav pogubljen pokušavao da ne gledam njen duboki dekolte na letnjoj haljini ali mislim da nisam uspeo. Rekao sam da mi je potreban šećer i da se izvinjavam što je uznemiravam. Nasmejala se i rekla da sam došao u pravom trenutku, jer ne želi da pije kafu sama, te me je pozvala unutra. U jednom momentu sam to želeo, ali u drugom sam se trgao i rekao da bih ipak morao da idem. Nije htela da čuje za odbijanje i ušao sam unutra.

Bila je u minijaturnoj haljini i počela da mi priča kao da me zna već dugo. Rekla je da se svađa sa mužem, da ga je jedva namolila da odu na odmor, ali da on ne želi ništa da radi već samo da spava. U narednom momentu pričala je kako želi da izlazi uveče, i da će rado svratiti kod nas na neku žurku ukoliko budemo pravili. Ja sam zbunjeno rekao da je dobrodošla, ali da ne dovodi i muža (nemam pojma odakle mi tada tolika hrabrost). Ipak, sledećih par trenutaka su me pogodili kao munja!

Rekla je „Naravno, pa nisam ja toliko matora i naivna, a i vidim gde gledaš, i znam da bi ti najviše voleo da ovog trenutka zaključam stan i uradimo nešto ludo.“ Zanemeo sam, počeo da mucam pa, ja ne… mada sve me je odavalo. Tesan šorts koji sam nosio je odavao ono što ona izaziva u meni, a moj pogled je bio nemoguće ne primetiti. Želeći da ispadnem mangup, rekao sam ne znam da li bi mogla da podneseš nekog mladog momka poput mene? Izgleda da je to bio okidač. Skočila je na mene i počela da me strasno ljubi, kafa koja je bila između nas našla se na podu. Iznenađen, kao kad sam u nekom svom najluđem snu uzvratio sam i počeo strasno da je mazim. Kada mi je ruka krenula na dole, zaustavila me i rekla „Ne! Pa šta misliš, zašto nisam na plaži?“ Tada nisam razumeo šta je rekla, i krenuo sam još žešće da je mazim i „vaćarim“.

To je potrajalo desetak minuta, a onda je ona rekla dosta, ne glasno, ali sam naslutio da to misli. Ustao sam i krenuo sav ponosan nazad u stan kada je dobacila „Razmisli da li ćeš me zvati kada pravite žurku sledeći put?“ Samo sam klimnuo glavom i otišao. U tom momentu sam shvatio da sam sada napravio nešto vrlo glupo, za mene naravno.

U toku našeg letovanja više nismo imali ovakvih situacija, a kada god prođe pored našeg stana, ponašala se kao da se ništa nije desilo. Sreli smo se par puta gde je ona rekla „Kako je komšije?“ I to je sve. Ja sam se pokajao tek nakon nekog vremena, jer dok smo bili na moru osećao sam neki ponos kao da sam najveći frajer na svetu. Tek kasnije, bukvalno kada sam se vratio u Beograd, shvatio sam da ništa nisam uradio i da sam se poneo kao najveći klinac na svetu.

O ovome nikada nikome nisam pričao, ne zato što sam skroman, već zato što i kada bih danas rekao, niko mi ne bi verovao!