(18+) ISPOVIJEST NEZASITE ANE: J**ala sam se sa 100 Srba – a onda sam legla sa crncem

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Možete da me osuđujete, da me vređate, da mi pretite. Baš me briga. Roditelji su mi imućni i imam dovoljno novca da ne moram da radim. Sad, mogu ja da idem u biblioteku, ali ne zanima me to. Ja volim seks. I to mnogo. A Beograd je, bogu hvala, veliki grad. Nemam neke visoke kriterijume – treba mi mlad, zdrav i da ima tvrd penis koji dugo stoji uspravno. Oženjeni su takođe poželjni, a verujte mi, nisu uopšte gadljivi kad je u pitanju seks na eks.

U principu, brzo se zasitim. Zadržim se malo duže sa nekim tipom koji baš ume da me zadovolji, ali moja ribica je večito gladna i željna novog „mesa“. Pod malo duže, mislim mesec dana, maksimum.

Šta mogu da izdvojim kao nešto što sam upamtila od tih silnih susreta? Bio je jedan koji je uspevao da me umori, posle četiri sata seksa, ali kad sam ga potrošila i kad je počeo da me smara sa „ozbiljnom vezom“ šutnula sam ga, nisam ni trepnula. I onaj što me je podučio čarima analnog seksa. Preporučujem curama da probaju, samo pazite: za to vam treba iskusan tip, koji zna da pripremi drugu rupicu. A onda sledi ekstaza!

Ne znam da li ste (mislim na iskusnije j**ulje) primetile kako se seks brzo zaboravlja. Čak i oni najbolji. Pa ti uvek treba još i još i još. Posle nekih stotinjak Srba (bilo je i ostalih Balkanaca, meni su iskreno svi isti), odlučila sam da probam i jednog crnca. Ma, čisto iz dosade. Ali dosada ili ne, ispostavilo se da nisam pogrešila. Ma, ni u ludilu.

Na jednom splavu, ugledala sam stvarno slatkog „čokoladnog“ mladića, ako sme tako da se kaže. Odmah sam nabudžila sise i sa dva iskusna pogleda dala mu do znanja da može da me ima u 100 poza. Nije mu dugo trebalo da mi priđe, pa smo počeli neobaveznu konverzaciju na engleskom, ali sa jasnim znacima da očekujem da isuče alatku na kraju večeri.

Tako je i bilo. Završili smo kod njega u iznajmljenom stanu (student na razmeni), pa sam ga spopala sa vrata, onako napaljena. Pred mojim očima je sevnuo veliki crni piton, te sam ga brže-bolje stavila u usta. Ugledala sam mu beonjače, načisto je odlepio.

Posle jedno 5 minuta mog predanog rada, on me je podigao na noge, uzeo u naručje i stavio na krevet.

– It’s my turn to please (na mene je red da tebe zadovoljim) – rekao je. I bi tako.

Ono što se dešavalo posle toga, jedva da je za priču. Kažu da je sve u glavi, ali, brate mili, ima nešto i u ogromnom crnom penisu, tvrdom kao kamen.

Posle dva sata najluđeg seksa u mom životu, i dva snažna orgazma, legla sam na leđa, a noge su mi se tresle.

Sad već razmišljam o rađanju crne dečice, ‘leba mi. Znam, možda sam samo imala sreće, da naletim na crnog momka, kao iz pornića i da i među njima ima metiljavih koliko hoćeš. Izvinite, Srbi. Daću i vama opet šansu, samo da ga još malo istrošim. Nema žurbe.