(18+) LELINA ISPOVIJEST: Kad je doživio orgazam morala sam sve da progutam, da ne isflekam suknju

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Taj Steva bio mi je, možda i najbolnija ljubavna epizoda u srednjoj. Zapravo, uvek sam imala uglavnom pozitivna iskustva sa muškarcima, a on je jedini koji me je ostavio zbog druge. Kada su me pozvali da proslavimo deset godina mature, pomislila sam da će biti tu, ali tek kada sam ga videla sve mi se vratilo.

Bio je u laganom, sivkastom sakou, krupan, crne kose, sa onim njegovim gustim obrvama i širokim ramenima. Macan i po! Mislim, to je bio i u srednjoj, a sada je bi zreo čovek – i još više seksi!

Tek što smo prozborili nekoliko rečenica, kao da sam se vratila na onu ekskurziju, u momenat kada smo ostali sami u hotelskoj sobi. Bili smo se smuvali koji dan ranije, na žurci pre ekskurzije, i nekako mi je bilo prerano da mu dam. U stvari, možda bi se to i dogodilo drugog ili trećeg dana ekskurzije, ali prve večeri baš nisam bila raspoložena. Bila sam nekako nesigurna i napeta. A on navalio. Sedeli smo na krevetu, i ljubili se, a on me je mazio po grudima i po stomaku. Kada je počeo da mi otkopčava farmerke, zaustavila sam ga. „Šta je bilo“, malo se ljutnuo, a posle toga mi je bilo još neprijatnije. Slagala sam ga da sam dobila i da ne mogu večeras. Nije mu bilo po volji.

Ali, Steva je, na moju žalost, imao rešenje – već te večeri me je prevario, u diskoteci, sa jednom curom iz drugog odeljenja, zbog čega sam poludela, a tek sutra ujutru mi je rekao da nismo više zajedno…

A, sada, dok smo ćaskali o tome ko šta radi, i šta mu se izdešavalo u životu, poželela sam da nadoknadim ono što sam propustila na ekskurziji. Ali nisam, ni u ludilu, slutila da će se to stvarno dogoditi. Međutim, kako se situacija opuštala, uz piće i priču, imala sam sve više utisak da mi se Steva nabacuje, i da se i ja njemu sviđam, i da bi i on hteo da nadoknadi propušteno, a kad mi je, pričajući anegdotu, spustio ruku na koleno (što sam jedva dočekala), bila sam sigurna. Osim toga, utvrdili smo da smo trenutno oboje sami, i nisam mogla da prestanem da zamišljam sebe sa njm u krevetu, kako me jednostavno uništava penisom.

Posle nekih četiri sata sedenja u kafiću, oduševljeno sam pristala da sa još četvoro drugara produžim pijanku u jednom drugom lokalu, koji je Steva predložio, a koji je radio celu noć.

Pijuckali smo, obeležavajući desetogodišnjicu mature, a mene je sve više oduševljavalo to što imeđu mene i Steve očito postoji nekakva hemija. Oduševljeno sam prihvatila njegov predlog da se posle ponoći pređe u drugi lokal. Bilo nas je petoro, ali smo se Steva i ja nekako brzo izdvojili i isključivo pričali jedno sa drugim.

U lokalu je bilo mračno, i treštala je glasna muzika, pa smo morali jedno drugom da pričamo na uvo, i da se konstantno dodirujemo. Imala sam osećaj da smo stalno na ivici da počnemo da se ljubimo…

Ali, Steva, stari zavodnik, napravio je prvi korak. Kada sam mu rekla da idem u toalet, uz podli osmeh je insistirao da me otprati do tamo. A pred kabinom se ponudio da uđe sa mnom, da me pridrži, da ne padnem pošto sam mnogo popila.

Počela sam da se cerekam, ali onda sam ga stvarno uvukla u kabinu. Počeli smo da se ljubimo, strastveno, kao da smo na to stvarno čekali preko deset godina, i sada nastavljamo započeto u hotelskoj sobi.

Steva me je mazio svud po telu, po grudima, i stezao mi je guzu, i ja sam se potpuno pomamila. Počeo je da mi liže vrat, a ja sam ga hvatala za penis, preko pantalona. Odjednom sam neverovatno snažno želela da ga zadovoljim – čini mi se da se tako nisam osetila u životu. Zavukla sam mu ruku u pantalone, a uskoro sam ih i raskopčala. Klekla sam i počela oralno da ga zadovoljavam, i to nije trajalo dugo. Tek kada je doživeo orgazam, i ispunio mi usta, shvatila sam da na to uopšte nisam mislila.

Nisam smela da ga izvadim iz usta jer bih onda isflekala svoju crvenu, elegantnu suknju, pa sam čekala dok sve nije izašlo, a onda brzo progutala, mada sam ranije to uvek izbegavala. Tek sam se kasnije setila da sam mogla i sve da pljunem jer je pored nas bila šolja…

Ustala sam zagrlila ga, a on me je poljubio u vrat. Ovo mi je bilo jedno od najslađih seksualnih iskustava, uprkos toj nezgodi sa spermom – čini mi se da nikada nisam bila toliko uzbuđena. A sa Stevom sam ponovo spavala nekoliko puta, ali ni ovoga puta nije hteo da budemo u vezi. Objasnio mi je da je imao jako težak raskid posle duge veze, i da ne želi da se u to ponovo upušta.

Srbija Danas