HAOS U CRNOJ GORI Voditelj se nakon rasprave umalo potukao, dramu sprečila devojka

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Voditelj emisije “Premijera“ na Televiziji Pink, Ognjen Nestorović, doživeo je neprijatnost tokom letovanja u Crnoj Gori u kojoj se odmarao dve nedelje sa društvom.

On je jednog prepodneva na putu ka plaži doživeo veliku neprijatnost koja je mogla da se pretvori u fizički incident.

– Ognjen je sa drugaricama krenuo do kioska hrane kako bi doručkovali i zaustavio je svoje vozilo i upalio sva četiri. Međutim, tada je naišao jedan meštanin koji je zahtevao da se pomeri. Ognjen je pokušao da mu objasni da će se zadržati samo kratko, te da će brzo pomeriti kola jer treba samo nešto da pokupi, ali čovek nije želeo ni da ga sasluša već je počeo da urla na njega i da zahteva da se pomeri. Ognjen je onda mirnim tonom pitao čoveka zbog čega tako razgovara sa njim kada nije napravio nikakav prestup, ali je meštatin počeo da ga vređa. Srećom, drugarica je bila u kolima pa je sprečila incident, a meštanin je videvši da Ognjen ne traži kavgu nervozno otišao svojim putem. Inače, Ognjen Nestorović je poznat kao izuzetno fin mladić te su se njegovi prijatelji posle ovoga pitali gde baš on da naiđe na takvog baksuza. Ali na kraju se sve završilo bez ikakvog problema – kaže izvor blizak Pinkovom voditelju.

FOTO: GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

A po povratku iz Crne Gore, Ognjen Nestorović se bacio na pripremanje emisija “Premijera“ koju uređuje svakodnevno i čija peta sezona startuje u ponedeljak, 3. septembra, i “Premijera vikend specijal“ koja počinje u nedelju, 2. septembra, i u pitanju je treća sezona emisije.

FOTO: GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

S obzirom na to da je prethodna sezona bila i te kako gledana, kako bi opravdali očekivanja gledalaca oni su se u novoj sezoni odlučili na neke novitete.

– Novi studio biće opremljen kao Ognjenova dnevna soba sa njegovim ličnim stvarima. Ideja je da on zajedno sa koleginicom Tijanom Pricom ispija kafu u nedeljno popodne od dva do četiri, a u sobi će se nalaziti i časovnik koji će da otkucava vreme kad počinje emisija i kad završavaju kako bi gledaocima dali do znanja da taj program zaista ide uživo – objašnjava izvor sa “Pinka“.

I to nije sve, Ognjen Nestorović je kao urednik pripremio još neka velika iznenađenja. On uvodi i novu rubriku u okviru koje će svojim poznatim gostima ostvariti jedan njihov san. Takođe, sprema i rubriku u ovkiru koje će se takmičiti dve poznate ličnosti i ekipa koja realizuje emisiju smatra da će se to svima i te kako dopasti.

A osim “Premijere“, Ognjen Nestorović vodi i emisiju “Zadruga: Narod pita”.

– Sve je počelo intervjuom sa Kijom i Slobom kada je dobio sijaset komplimenata od fanova. U svakom slučaju, očekuju ga veliki izazovi i radna sezona – zaključuje izvor za “TV magazin“.