Borba za život: Srpska voditeljka povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovina

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Sandra Denda, novinarka i producentkinja emisije „Kuća od srca“, teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se oko devet sati dogodila u okolini Kovina.

Denda se nalazila u automobilu „opel“ s još jednom ženom, koja je upravljala kolima, kao i sa mladićem (20), koji je najvjerovatnije član porodice kojoj je emisija „Kuća od srca“ gradila kuću, prenosi „Kurir“.

„Sandra se sa koleginicom i mladićem vozila poljskim putem. ‘Opel’, u kome je Sandra sjedela na zadnjem sedištu, iz još uvijek neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu i upao u kanal dubok tri metra, gdje se i prevrnuo na krov„, kaže izvor ovog lista.

Ekipe Hitne pomoći koje su došle zatekle su novinarku sa teškim povredama glave i bez svijesti.

„Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do nje, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil prikljđiještio glavu, a prizor na mjestu nesreće bio je jeziv“, kaže sagovornik i dodaje da je žena s teškim povredama, opasnim po život, prevezena u beogradski Urgentni centar.

„Nalazi se na odjeljenju intenzivne njege i ljekari čine sve da joj spasu život„, objasnio je njihov sagovornik i dodao da je žena, koja je upravljala automobilom, lakše povrijeđena, dok je mladić, koji je takođe bio u kolima, na sreću, prošao bez povreda.

Standard