Sve zavodnice imaju četiri karakteristične osobine

PODIJELI AKO TI SE SVIĐA

Znate one žene na čiji šarm svi padaju, i to u toj meri da im druge žene više ne zavide, nego im malo fali da se i same zaljublje u njih? Pokazalo se da takve zavodnice imaju neke zajedničke osobine.

1. Svoja i ničija

Svi se trudimo da se prikažemo u najboljem mogućem svijetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte da glumite, jer takve su laži kratkoga vijeka. Umjesto toga, budite ono što jeste i pokažite da ste zadovoljni time i da vas ne zanima pretjerano tuđe mišljenje. Ta vrsta samopouzdanja je neodoljiva svima i upravo to je ono što razlikuje nekoga poput Monike Beluči od žene koja je možda fizički 100 puta ljepša od nje ali nema “ono nešto”.

2. Sve je u očima
Žena koja zna kad i kako treba da pogleda muškarca je žena koja pogledom može da postoigne apsolutno sve. Velike zavodnice nikad ne gledaju u pod, ne gledaju u svoja stopala (osim kad se dive novim cipelama) i ne sklanjaju prve pogled. One znaju da oči govore ono što riječi nikad neće moći da kažu i to koriste do maksimuma.

3. Smisao za humor

Bez smisla za humor jednostavno nema šarma, a kad nema šarma, džaba i dobra frrizura i novi nokti i zategnuta zadnjica. Žene koje znaju kako da se šale na sopstveni račun i koje uživaju u smijehu, bez brige oko toga da li im nos izgleda preveliko kad se smiju niti da li će im se od toga naprvaiti bore – takve žene su svima neodoljive.

4. Inteligencija

Ista stvar kao i sa humorom mada, ruku na srce, bez ove četvrte stavke nema ni treće, a ako nema treće i četvrte, prve dvije postaju potpuno nebitne, tako da je u suštini ovo ključ pravih zavodnica. One su pametne i ne plaše se da to i pokažu. Ne tripuju da “jaka žena odbija muškarce” jer znaju da jaka žena odbija slabe muškarce, a to u suštini i nisu muškarci, pa im ne predstavlja problem. Neusuprot, pokazuju svoju jačinu ličnosti i znaju da će pravu osobu baš to očarati kod njih.